Tämä on benecos

Pitkään luonnonkosmetiikka oli tunnettu haaleista sävyistään, ekotyylistä, rajoitetuista valikoimista sekä korkeista hinnoista. Vihdoinkin löytyy vaihtoehto: Moderni, luonnollinen, luomu- ja sertifioitua kosmetiikkaa. benecos on tyylikäs ja nykyaikainen. Urbaani ja trendikäs. Elegantti ja muodikas. Valikoimasta löytyy sertifioitua luonnonkosmetiikka trendikkäillä ja vahvoilla sävyillä upean meikin luomiseen. benecos tuotteet ovat BDIH-sertifioituja ja jopa hinnat ovat edulliset.

Kokeile tuotteita jo tänään: benecos on saatavilla

Miksi valita luonnollisia kauneudenhoitotuotteita?

Kaikki mitä laitamme ihollemme imeytyy kehoomme. Useat ainesosat, joita käytetään tavanomaisissa kosmetiikkatuotteissa voivat olla jopa haitallisia. Me tarjoamme täydellisen vaihtoehdon, joka ei vahingoita kehoasi tai terveyttäsi: benecos – luonnollista kauneutta.

Raaka-aineemme ravitsee ja hemmottelee kehoasi. Kasviöljyt ja –vahat yhdessä muiden aktiivisten ainesosien kanssa tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne edistävät ihon luonnollisen suojakalvon uudistumista sekä ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä.

Tämän lupaamme: benecosin BDIH-seritifioidut tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä emulgaattoreita tai niiden johdannaisia (PEG/PEG-johdannaisia), synteettisiä väriaineita eikä synteettisiä hajusteita. Meidän mielestämme kyseiset raaka-aineet eivät kuulu luonnonkosmetiikkaan!

Käytämme tuotteissamme ainoastaan suotuisia raaka-aineita (sertifioidusta luomuviljelystä aina kuin mahdollista). benecos tuotteet ovat täydellisiä jokapäiväiseen kauneudenhoitoon!

Kehitämme luonnonkosmetiikkatuotteita, koska vastustamme tavanomaisessa kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia terveyteen ja kehoon. Ongelmallisia raaka-aineita ovat mineraaliöljyt, parafiinit ja silikonit. Tietenkään nämä eivät ole sallittuja sertifioidussa luonnonkosmetiikassa, jota benecosin tuotteet ovat

Mineraaliöljyt / maaöljyn johdannaiset

Mineraaliöljyt ja –vahat, kuten esimerkiksi parafiiniöljy ja vaseliini, koostuvat eri pituisista ja haaraisista hiilivetyketjuista. Nämä ainesosat eivät pysty imeytymään ihoon, vaan jäävät ihon pinnalle. Vaikka iho tuntuu pehmeältä, ainesosat häiritsevät ihon luonnollista toimintaa sekä sen aineenvaihduntaa.

Parafiinit

Parafiinit tunnetaan ihohuokosia tukkivana sekä vaikeasti hajoavana raaka-aineena. Ne eivät ole biohajoavia eivätkä pysty imeytymään ihoon. Parafiinilla on yhteys ihoärsytykseen.

Silikonit

Silikonit tuotetaan synteettisesti ja ne saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaiselta. Niillä on pitkäkestoinen vaikutus huulipunissa ja –kiilloissa. Täytyy kuitenkin huomioida, että keho ei pysty hajottamaan silikoneja ja näin ollen ne voivat kertyä rasvakudokseen.

Eläinkokeita vastaan

Luonnonkosmetiikan valmistajana olemme tietenkin eläinkokeita vastaan. Asenteemme eikä yritysfilosofiamme hyväksy eläinkokeita. PeTa on hyväksynyt benecosin eläinkokeettomien tuotteiden listalleen.